KEMER BELEDİYESİ'NDEN, KUZDERE MAHALLESİ'NDE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI

ASAT'ın altyapı calışmaları yaptığı Kuzdere Mahallesi'nde, çalışmalar sonrası tahrip olan yollarda asfalt kaplama çalışmaları yapılıyor.
Kuzdere Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi Üzerinde yol bakım, onarım calışmaları kapsamında asfalt kaplama çalışmaları devam ederken, Başkan Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın çalışmaları yerinde inceledi.
Çalışmaların hızla devam ettiği bölgede Kemer Belediyesi olarak vatandaşlara hizmete devam ettiklerini söyleyen Başkan Topaloğlu, ‘Hayırlı olsun!” dileklerinde bulundu.