KEMER BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

KEMER BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Kemer Belediyesi, ilçedeki okullarda eğitim gören ana sınıfından sekizinci sınıfa kadar olan tüm öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıtıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yüz yüze eğitime geçilecek açıklamasının ardından Kemer'deki okullar hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren ve ettirmeye de devam eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçedeki sekizinci sınıfa kadar eğitim alan tüm öğrencilere belediye olarak ücretsiz kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Topaloğlu, zorlu geçen pandemi sürecinde velilere bir nebze de olsun yardımcı olmak için öğrencilerin kırtasiye malzemelerini karşıladıklarını belirtti.

Geleceğin teminatı olarak gördükleri öğrencilerin eğitimine her alanda destek vermeye devam ettiklerinin altını çizen Başkan Topaloğlu, “Daha önce yaptığımız kırtasiye yardımını bu yılda devam ettiriyoruz, öğrencilerimize verdiğimiz sözü yine tutuyoruz.” dedi.

Kırtasiye malzemelerini hazırlamaya başladıklarına vurgu yapan Topaloğlu, “Kırtasiye malzemelerini okullarımıza dağıtmaya başladık. Velilerimiz çocuklarının kırtasiye malzemeleri ne olacak diye düşünmesin. Eğitime destek her alanda devam ediyor. Çocukların servis parasını Kemer Belediyesi daha önce olduğu gibi yine karşılayacak. Ayrıca Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde üniversite öğrencilerine ücretsiz kurs veriyoruz. Eğitim konusunda hiçbir masraftan kaçmıyoruz. İnşallah sağlıklı ve iyi bir eğitim yılı olur.” diye konuştu.

#EğitimVarsaGelecekVar

✅https://www.kemer.bel.tr/tr/haberler/kemer-belediyesinden-ogrencilere-kirtasiye-yardimi.html

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi