KEMER BELEDİYESİNDEN OKULLARIN BAHÇELERİNE BAKIM

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki okulların bahçelerinde bakım çalışması yapıyor.

Belediye ekipleri, okulların açılmasına az zaman kala okullarda bakım çalışması başlattı.

İlçe genelindeki ana sınıfından liselere kadar tüm okulların bahçelerinde bakım çalışması yapan belediye ekipleri, okulların bahçelerinde ağaçların bakımı, budanması, çimlerin biçilmesi çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Okulların açılmasına az bir süre kaldı ve bahçelerinde bakım çalışması başlattık. Eğitime her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı öğrencilere kırtasiye yardımı, lise öğrencilerinin ücretsiz taşınması, üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs vermenin yanı sıra okullarımızda bakım ve onarım çalışmaları da yapıyoruz. Eğitim olmadığı yerde başarı olmaz. Okullarımızın bahçelerindeki çalışmalarımız büyük oranda tamamlandı. Şimdiden tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum." diye konuştu.