KEMER BELEDİYESİNDEN SOKAK HAYVANLARINA KISIRLAŞTIRMA

Kemer Belediyesi veteriner hekimliği, Ulupınar mahallesi Çıralı bölgesindeki sokak hayvanlarına kısırlaştırma operasyonu yaptı.

Kemer Belediyesi, Türkiye'nin en güzel sahilleri arasında gösterilen ve caretta carettaların yuvalama alanı olarak bilinen Çıralı'da sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor.

Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekim Fevzi Uzun ve belediye ekipleri, Çıralı'da 5 köpek, 35 kediye kısırlaştırma operasyonu yaptı.

Sokak hayvanlarına her an sahip çıkmaya devam eden Kemer Belediyesi, Ulupınar mahalle muhtarı Habip Altınkaya ve hayvansever vatandaşlarla caretta carettaların korunması yönünde fikir alışverişinde bulundu.

Öte yandan, bu sene yavrulama döneminde caretta carettaları korumak ve tedavilerini yapmak üzere 'deniz kaplumbağası ilk müdahale merkezi' konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.