KEMER BELEDİYESİNDEN SOKAK HAYVANLARINA MAMA DESTEĞİ

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarına mama desteği sağlıyor.
Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi personeli, sıcak havaların etkisini gösterdiği günlerde sokaktaki kedilere besleme desteği yapmaya devam ediyor.
Belediye ekipleri, özellikle yayla yolları, Kesme Boğazı mevkisi ve ilçede belirli yerlerdeki kediler için mama desteği sağlayan belediye ekipleri, sokak kedileri için de kaplara su koymayı ihmal etmiyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Havaların ısınmasıyla zor durumda kalan kedileri ve diğer sokak hayvanlarına belediye olarak sahip çıkmaya devam ediyoruz. Onlar bizim “canımız”. Belediye ekiplerimiz, ilçemiz genelinde tüm can dostlarımıza mama ve su desteği sağlıyor. Onları korumak bizim görevimiz.” dedi.