KEMER BELEDİYESİ'NDEN YAĞMUR SUYU DRENAJ ÇALIŞMALARI


Kemer Belediyesi, kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek yağmur suyu gider borusu döşeme çalışmaları yürütüyor.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Arslanbucak Mahallesi 235. sokakta kış aylarında evlerini su basan vatandaşların talepleri üzerine harekete geçti.
Vatandaşların talebini hızlı bir şekilde yerine getiren belediye ekipleri, 235. sokakta ilk etapta 800 metre uzunluğunda yağmur suyu gideri için koruge boru döşedi.
İkinci etapta da 800 metre uzunluğunda yağmur suyu gider borusu döşeneceğini belirten belediye ekipleri, kış aylarında vatandaşların mağdur olmaması için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, kış aylarında vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Kemer Belediyesi olarak çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Kış aylarında su baskını yaşayan bazı ev sahiplerinin taleplerini en hızlı şekilde değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Arslanbucak mahallemizde bazı evler bodrum katta yer aldığı için buraları su basıyordu. Belediye olarak buraları basan su için yağmur suyu gider borusu döşüyoruz. Şu ana kadar 800 metre yağmur suyu borusu döşendi. Bunun devamı gelecek ve toplamda bin 600 metre boru döşemiş olacağız. Vatandaşlarımızın kış aylarında bir sıkıntı yaşamaması için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi