KEMER BELEDİYESİNDEN YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI ÇALIŞMALARI

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına devam ediyor.
Kış aylarının yaklaşmasıyla ilçe genelinde hummalı bir çalışma başlatan belediye ekipleri, kışın yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir alıyor.
Belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi Kuzdere Caddesi ile 242. sokakta kış aylarında yaşanan yağmur suyu drenaj hattı sorununu çözüme kavuşturuyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Belediye olarak kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. İlçe genelinde bazı bölgelerde sık yaşanan sorunlar var. Bunların bir daha yaşanmaması için çalışıyoruz. Yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarımızı hızlandırdık. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.