KEMER BELEDİYESİ'NDEN "YAZA MERHABA KONSERİ"

Kemer Belediyesi, Kemer Turistlik Otelciler ve işletmeciler Birliği katkılarıyla "Yaza merhaba konseri" düzenliyor.
Kemer Belediyesi'nin gençlik orkestrası eğitmeni Furkan Üstündağ'ın şeflik yapacağı konserde vatandaşlar müzik dolu bir yaz akşamı yaşayacaklar. Konser öncesinde sahne alacak dans ve gösteri ekipleriyle de geceye farklı bir atmosfer katılacak.

Düzenlenen yaza merhaba konserinde 50 kişilik Üstün Kent Orkestrasına Luba Oz ve Alper Kuş solist olarak eşlik edecekler.

Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parktaki ücretsiz halk konserine katılmak isteyen vatandaşlar, cazdan fasıla, Türk Halk müziğinden pop müziğe kadar geniş bir repertuvarla keyifli ve müzik dolu anlar yaşayacaklar.

3 Temmuz Cumartesi saat 20:00'da düzenlenecek ücretsiz halk konseri tüm pandemi tedbirleri alınarak yapılacaktır.