KEMER BELEDİYESİNDEN YENİ SANAYİDE YOĞUN ÇALIŞMA

Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Baki Yalın, yapımı devam eden Kuzdere Yeni Sanayi Sitesindeki çalışmaları inceledi.
Başkan Yardımcısı Yalın'a, Kemer Belediyesi meclis üyesi ve sanayi esnaflarından Özcan Çeliktaş ve Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın da eşlik etti.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yapımı devam eden sanayi sitesinin 530 metre yağmur suyu drenaj ile asfalt yapımını gerçekleştirecek.
Başkan Yardımcısı Yalın, belediye ekiplerinin en kısa sürede çalışmaları tamamlayarak sanayi esnafına kullanımına sunacaklarını kaydetti.