KEMER BELEDİYESİNDEN YILBAŞI HAZIRLIKLARI DENETİMİ

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı hazırlıkları öncesi ilçe genelinde denetim yaptı.
Belediye ekipleri, ilçe genelindeki tüm marketlerde 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında reyon etiketi ile kasa fiyatı karşılaştırması yaptı.
Etiketsiz ve tarihi geçmiş ürünlerin kontrollerini de yapan belediye ekipleri, tespit edilen olumsuzluklar ile ilgili işlem yapılmak üzere gerekli kuruluşlara bildirdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, belediye olarak yılbaşı hazırlıkları öncesi ilçe genelinde denetimler gerçekleştirdiklerini söyledi.
İlçe genelindeki marketlerde yapılan denetimlere aralıksız devam ettiklerini belirten Aka, kurallara uymayan işletmeler hakkında gerekli kuruluşlara bilgi verdiklerini aktardı.