KEMER BELEDİYESİ'NDEN YOLLARA BAKIM

Kemer Belediyesi, Beycik Mahallesi'nde ve Ovacık Yayla yolunda bakım çalışmaları başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beycik Mahallesi Narlı ve Kartal Yuvası mevkilerinde yol bakım ve tamirat çalışmalarına başladı.

Bozulan ve tahrip olan yolların bakımını yapan belediye ekipleri, Ovacık Yayla yolunda da onarım işlemlerine devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Belediye olarak ilçemizdeki bozulan yollarımızın tamirini ve onarımını yapıyoruz. Yayla yollarımızın da bozulan kısımlarını onarıyoruz. Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.