KEMER BELEDİYESİNE YENİ ÇÖP KONTEYNERİ YIKAMA VE DEZENFEKTE ARACI

Kemer Belediyesi, halka daha iyi hizmet edebilmek için Devlet Malzeme Ofisinden çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı satın aldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye önüne getirilen çöp konteyneri yıkıma ve dezenfekte aracını inceleyerek bilgi aldı.

Aracı inceleyen Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Ferhan Fidan ve belediye birim müdürleri de eşlik etti.

6 ton temiz su ve 6 ton pis su alma kapasitesi bulunan araçla Kemer'deki çöp konteynerlerinin daha hijyenik olması ve koku yaymaması amaçlanıyor.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırılan araç ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer halkına daha iyi hizmet edebilmek için daha önce 3 tane çöp konteyner yıkama aracı, 2 tane ekskavatör, 1 adet de vinç aldıklarını hatırlattı.

Yeni alınan çöp konteyneri ve dezenfekte etme aracının hemen hizmete başlayacağını dile getiren Başkan Topaloğlu, “Bu aracımız çöp konteynerini alıp içinde yıkıyor ve dezenfekte ediyor. Daha önce GATAB'dan kalma bir aracımız vardı. Günde 10 tane çöp konteyneri yıkıyordu. Bu araç kullanılamaz hale geldiği için yenisini aldık. Yeni aracımız bir günde yaklaşık 70 çöp konteynerini temizliyor. Kemerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdürü Hasan Canlı ise eski aracın işlevini yitirdiği için Devlet Malzeme Ofisinden yeni bir çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı satın alındığını söyledi.

Canlı, Kemer'deki tüm çöp konteynerlerinin koku yaymaması ve hijyenik olması için tasarlanan aracın Kemer'e hayırlı olmasını diledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi