KEMER BELEDİYESİNİN EĞİTİME DESTEĞİ ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi, yüz yüze eğitim öncesi ilçedeki okullarda temizlik çalışması başlattı.

15 Şubat Pazartesi günü itibariyle kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilecek olması dolayısıyla okullarda temizlik çalışması başlatan belediye ekipleri, eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesindeki Rukiye Koç Ortaokulunun bahçesinde ve bina içerisinde temizlik yaptı.

Okulun tüm iç ve dış cephe boya işleri ile tamir ve tadilat işlemlerini de yapan Kemer Belediyesi ekipleri, yüz yüze eğitim öncesi öğrencilere güzel ve temiz ortam sağlamayı amaçlıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, okulların pazartesi açılacak olmasından dolayı belediye olarak temizlik yaptıklarını söyledi.

Kemer Belediyesi'nin eğitime verdiği desteğin artarak devam ettiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz pazartesi okullarına ve öğretmenlerine kavuşuyor. Yüz yüze eğitim öncesi öğrencilerimizin temiz bir ortamda eğitim almaları için ilçe genelindeki okullarımızda temizlik yapıyoruz. Okullarımızın tüm boya ve badana işlemlerini ücretsiz olarak biz üstleniyor. Eğitime yaptığımız katkılar devam edecek. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi