KEMER BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME KATKILARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Eğitime yaptığı katkılar ve öğrencilere verdiği desteklerle Türkiye'de öncü belediyeler arasında yer alan Kemer Belediyesi, okulların mezuniyet törenlerine de destek vermeye başladı.
Eğitim alanında Türkiye'de ilkleri gerçekleştirmeye devam eden Kemer Belediyesi, ilçedeki ana sınıfından 8'nci sınıfa kadar olan 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemelerini ücretsiz olarak karşılıyor.
Kemer'deki turizmcilerin de desteği ile üniversiteye giden 572 öğrenciye eğitim yardımı adı altında burs imkanı da sağlayan Kemer Belediyesi, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'ndaki 297 öğrencinin de üniversiteye ücretsiz olarak hazırlanmasına olanak sağlıyor.
Alanında uzmanlaşmış 11 öğretmenden ders alan öğrenciler, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde geleceklerine ulaşan kapıları aralıyor.
Kemer'deki bin 789 lise öğrencisini C plakalı araçlarla okuldan eve evden okula ücretsiz taşıyan Kemer Belediyesi, okulların mezuniyet törenlerine de tam destek veriyor.
Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatıyla Göynük Fen Lisesi'nin mezuniyet töreninde sahne ve ses sistemi kurulumuna destek veriyor.
- “Eğitim varsa gelecek var” sözü dillere pelesenk oldu
Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak eğitime desteklerinin aratarak devam ettiğini söyledi.
Kemer'deki tüm öğrencilerin ana sınıfından üniversiteye kadar Kemer Belediyesine emanet olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Eğitim varsa gelecek var sloganıyla yola çıktık. Bu sloganımızı artık herkes biliyor. Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarı da olmaz, huzur da olmaz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine önem veren bir belediyeyiz. Çocuklarımızın ve ailelerinin omuzlarındaki yükü hafifletmek için eğitime her alanda destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi