KEMER DEĞER KAZANACAK

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeniden düzenleme çalışmalarının devam ettiği ve kısa sürede bitirilmesi planlanan Mustafa Ertuğrul Aker Parkındaki çalışmaları yerinde gördü.

Başkan Topaloğlu'na Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, hız kesmeden devam eden çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi alırken, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Projede hiçbir ağacın kesilmediğinin altını çizen Başkan Topaloğlu, "Çalışmalarımızda yeşil alanları koruyoruz. Daha modern ve kullanışlı bir park ortaya çıkaracağız. Parkımızdaki çalışmaları sezon öncesi tamamlayarak, ilçemize gelen misafirlerin hizmetine sunacağız." diye konuştu.