Kemer depremzedelerin yaralarına ortak oluyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda oluşturulan kriz masasında alınan kararlar sonrası salonda incelemeler yaparak Kemer'e gelen depremzedelerle tek tek ilgileniyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası Kemer'den deprem bölgesine yardım eli uzanmaya devam ediyor.

Salonda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Gül deprem bölgesinden Kemer'e gelen depremzede vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet edip, acılarına ortak oluyorlar.

Başkan Topaloğlu'nun ve Başkan Yardımcısı Gül'ün salona gelerek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan depremzedelerle yaptığı sohbetler sırasında duygu dolu anlar da yaşanıyor.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Ülke olarak büyük bir felaket yaşıyoruz. Bu felaketi de birlik içerisinde atlatacağız. Kemer Belediyesi olarak vatandaşlarımızın desteğiyle 11 yardım tırını bölgemize göndermiştik. İlçe spor salonunda da yardımlar toplanmaya devam ediyor. Sabah erken saatlerde gelip gece geç saatlere kadar buradaki çalışmaları kontrol ediyoruz. Kemer'e gelen depremzede vatandaşlarımızla tek tek ilgileniyoruz. Zaman zaman duygu dolu anlar yaşıyoruz. Acılarına ortak oluyoruz. Gerçekten çok zor bir durum. İnşallah en kısa sürede bu sürecin de üstesinden geleceğiz. Ülkemizin başı sağ olsun." dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi