KEMER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖYNÜK MAHALLESİNE TAŞINIYOR

Kemer Belediyesi ile Kemer Emniyet Müdürlüğü arasında emniyet müdürlüğünün Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binasına taşınması ile ilgili protokol imzalandı.

İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyareti sırasında imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

Ziyarette konuşan Başkan Topaloğlu, emniyet müdürlüğünün Türkiye'nin en önemli güzide kurumlarından olduğunu söyledi.

Başkan Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesindeki Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yenilenmesi nedeniyle geçici olarak Göynük mahallesindeki Kemer Belediyesi Hizmet Binasına taşınması ile ilgili şunları kaydetti:

“Emniyet teşkilatına bina konusunda yardımcı olmak bizim görevlerimiz arasındadır. Daha önce bina tahsisi konusunda mecliste karar aldık. Göynük hizmet binamızı, mecliste oy birliği ile 5 yıllığına tahsis etme kararı aldık. Emniyet Müdürlüğüne yakışacak olan bina aslında Kemer'de olmalıydı ancak Kemer'de şu anda buna uygun binamız yok. Göynük hizmet binasını emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun.”

İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz ise ciddi bir ihtiyaçları olan yeni binanın yapılması için geçici bir binaya ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Bina ihtiyacını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na ilettikten kısa bir sonra kendilerine yardımcı olduklarını anlatan Yılmaz, “Belediyeye ait Göynükteki bina, 5 yıllığına emniyetimize tahsis edildi. Mecliste oy birliği ile alınan karardan dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Ziyaret sonrası, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Emniyet Müdürlüğünün Göynük Hizmet Binasına 5 yıllığına tahsis edilmesiyle ilgili protokolü imzaladı.

İmza törenine, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün de eşlik etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi