Kemer genelinde temizlik çalışmaları

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptığı temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Haftanın 7 günü boyunca mıntıka, çevre temizliği, atık temizliği gibi çalışmalarını sürdüren Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, parklarda, yol kenarlarında, Pazar yerlerinde, piknik alanlarında ve sahil kenarlarında çöpleri bulundukları yerden kaldırıyor.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serap Minta, yaptığı açıklamada, “Daha temiz bir Kemer için mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Haftalık olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çevremizi temiz tutmak, yaşadığımız alanı daha da güzelleştirir. Bunun için vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz” dedi.