Kemer iftarda buluştu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ev sahipliğinde Cumhuriyet Meydanı'nda iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda Belediye Başkanı Topaloğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül, Baki Yalın, CHP Antalya Milletvekili adayları Sururi Çorabatır ve Sibel Gezen, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Hasan Alİ Acar, Mustafa Tıraş, Cumali Afşin, Recep Yılmaz, Ferhan Fidan, muhtarlar, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün eşi Hale Gül ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan 3 bin sandalye yetmeyince takviye masa ve sandalyeler gerildi. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar yemeği öncesi Cumhuriyet Meydanı'na gelen vatandaşları Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler karşılarken, iftar öncesi Kemer İlçe Müftüsü Recep Balaban, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua okudu.

Belediye Başkanı Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, masaları tek tek dolaşarak iftarını açan vatandaşlarla sohbet etti.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Topaloğlu, Ramazan Ayı'nda sevgi, barış ve dayanışmanın en yüksek seviyeye ulaştığını söyledi.

Başkan Topaloğlu, iftar programına katılan vatandaşların mübarek Kadir Gecesi'ni de tebrik ettiğini ifade ederek, “Bu mübarek günde kimsenin birbirini kırmasına ve üzmesine gerek yok. Allah herkesin tuttuğu oruçları ve ettiği duaları kabul etsin. Kadir gecemiz mübarek olsun. Herkese afiyet olsun.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi