KEMER IŞIL IŞIL OLUYOR

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki orta refüjlerde aydınlatma çalışmaları yapıyor.
Belediye ekipleri, Merkez Mahallesinde bulunan Çınarlı Kavşak ve Atatürk Caddesi üzerindeki orta refüjlerde aydınlatma çalışması yaptı.
Yapılan çalışmalar kapsamında caddeler yeşile boyanarak ışıklandırılması yapıldı. Peyzaj çalışmalarında bir bütünlük sağlanarak caddelere ve kavşaklara güzel bir hava katılmış oldu.
Belediye ekipleri, daha modern ve şehir estetiği ön planda olan yaşanabilir bir Kemer için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.