KEMER MART AYINDA YAĞAN KAR İLE BEMBEYAZ OLDU

Kemer Belediyesi, ilçenin yüksek kesimlerinde yaşanan kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açıyor.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle Ovacık Mahallesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları trafiğe açıyor.

Yayladaki evlerine gitmek isteyen vatandaşların güvenli şekilde yolculuk yapmalarını sağlayan belediye ekipleri, gece boyunca da devriye gezerek kontrollerini sağlayacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Kemerimizin yüksek kesimlerindeki mahallerde kar yağışı başladı. Bazı yollarımız kapandı. Kapanan yolları trafiğe açmak için belediye ekiplerimiz ilk andan beri hummalı şekilde çalışıyor. Her türlü tedbiri aldık. Vatandaşlarımızdan da yoğun kar yağışı nedeniyle tedbirlerini almalarını rica ediyoruz. Vatandaşımıza hizmet etmeye edeceğiz." diye konuştu.