KEMER, MÜZİK KISITLAMASI SIKINTISINA ÇARE ARIYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'deki bar, disko ve eğlence merkezlerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Meclis Toplantı Salonunda eğlence sektörüne hizmet eden bar, disko gibi işletmelerin temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Topaloğlu, son günlerde gündemde yer alan müzik yayını saatinin kısıtlanması ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Eğlence sektörünün temsilcileri ile yaşanan son gelişmeleri ve sorunları dinleyen Başkan Topaloğlu, müzik yayını saatinin kısıtlanması konusunun çözümü için yetkili isimler ile görüştüklerini söyledi.

Başkan Topaloğlu “Pandemi ile çok zorlu iki yıl geçirdik. Bu arkadaşlarımız bu zorlu sürecin üstüne bir de müzik kısıtlaması ile sıkıntılı günler geçiriyorlar. Kemer Belediyesi olarak sizlerin yanındayız. Bu konuda ilgili yerler ile gereken görüşmelerimizi yapıyoruz. Kemer eğlence merkezi olduğu için bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. İnşallah kısa sürede çözülür.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi