KEMER SAHİLİNDE DENİZİN BAZI NOKTALARI SARIYA BÜRÜNDÜ

Kemer sahilinde denizin bazı noktaları sarıya büründü. Çevrede bulunan çam ağaçlarının kozaları ve çiçeklerinden, rüzgarın etkisiyle saçılan polenler denizin bazı bölümlerini sarıya boyarken, Kemer Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Yönetimi Şube Müdürlüğü ekipleri bölgeden numuneler aldılar.

Kemer Belediyesi Mavi Bayrak Temsilcisi Halil Öncü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Yönetimi Şube Müdürlüğü Denetim Personeli Kaptan Oruç Tezel alınan numunelerin merkezde inceleneceğini ve bu durumun her yıl bu mevsimde oluştuğuna dikkat çekerek, ciddi bir durumun olmadığına dikkat çektiler.