KEMER STANDINDA TATİL ÇEKİLİŞİNE BÜYÜK İLGİ

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve seyahat Fuarı EMITT'te Kemer standında tatil çekilişi yapıldı.
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda Kemer Belediyesinin açtığı standı ziyaret eden misafirler arasından 15 kişiye yapılan çekilişle tatil hediye edildi.
Çekilişe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in danışmanlarından Osman Ayık katıldı.
Çekiliş sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, fuar alanında Kemer standında adeta izdiham yaşandığını söyledi.
Başkan Topaloğlu, dünyanın en önemli fuarları arasında yer alan EMITT'te Kemer'i en iyi şekilde tanıtmaya devam ettiklerini ifade ederek, Kemer standını ziyaret eden misafirler arasından 15 kişiye çekilişle tatil hediye ettiklerini kaydetti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Genç ve turizmcilerle beraber tatil çekilişini gerçekleştirdiklerini aktaran Topaloğlu, “Çekilişle 15 şanslı aile Kemer'de tatil yapma imkanı elde etti. Çekilişe ilgi büyüktü. Aralarında Kemer'i görmeyenler varmış. Onlar içinde güzel bir çekiliş oldu. Bu yıl Kemer için çok güzel geçecek.” diye konuştu.
Çekilişle Kemer'de tatil hediyesi kazanan aileler ise çok sevindiklerini ve hediyelerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi