KEMER TANITIMI İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK

Kemer'in ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtımına katkı sağlamak amacıyla birlikte hareket edileceği belirtildi.
Kemer İş Adamları Derneği'nde (KEMİAD) yapılan toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, KETOB yönetim kurulu üyesi Dinçer Sarıkaya, Olympos Teleferik Genel Müdürü ve KEMİAD üyesi Haydar Gümrükçü, KETOB temsilcisi Ayşegül Uçar, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kemer Temsilcisi Mehmet Akbaba, Kemer Belediyesi ARGE sorumlusu Ömer Nizam, KEMİAD üyesi Eczacı Serkan Koyuncu katıldı.
Toplantıda, Kemer'in tanıtımında birlikte hareket edilmesi vurgulanırken, tanıtımla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.