KEMER TURİZMCİ STK BAŞKANLARI BULUŞMASI YAPILDI

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafından düzenlenen Kemer Turizmci STK Başkanları Buluşması yapıldı.
Kemer Fame Otelde düzenlenen toplantıya, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemere Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Öğretim Görevlisi Hakan Öniz ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.
Toplantıda, Kemer hakkında yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantı sonrasında, yer tahsisini Kemer Belediyesinin sağladığı yerde ATSO'nun yaptırdığı Sanat ve Eğitim Merkezi ile ilgili Belediye Başkanı Topaloğlu ile ATSO Başkanı Çetin'e plaket verildi.
Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler daha sonra ATSO'nun yaptığı ve yapımı devam eden Sanat ve Eğitim Merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi.