KEMER YÖRÜK FESTİVALİNE DOĞRU

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Yörükler Derneği Başkanı Turan Aslan ile bu yaz yapılması planlanan Yörük Festivali ile ilgili toplantı yaptı.
Mustafa Ertuğrul Aker Parkındaki Deniz Kafe'de yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Topaloğlu ile Kemer Yörükler Derneği Başkanı Aslan'ın yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Yörük Beyi Durmuş Can, yerel tarihçi Ramazan Kar, Kemer bölgesinin son göçer yörüğü Ali Karakoyunlu da katıldı.
Toplantıda, bu yaz Kemer'de yapılması planlanan Yörük Festivali ve gelecek hafta Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'da yapacağı Yörük Türkmen Festivaline katılım sağlanması ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.