Kemer’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü nedeniyle Kemer'de tören düzenlendi.

Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdür Vekili Mustafa Çelik, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü nedeniyle yapılan programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekar, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Kemer'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerin ödüllerini, Kaymakam Çam, Belediye Başkanı Topaloğlu ve Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Almalı verdi.

Şiirlerin ve kompozisyonların okunduğu program, öğrencilerin folklor gösteriyle sona erdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi