KEMER’DE 4 YATA MAVİ BAYRAK

Kemer Marina'ya bağlı Eliza Yatçılık bünyesinde bulunan Eliza 1, Eliza 2, Eliza 4 ve Bojnice isimli tekneler 2021 Mavi Bayrak ödüllü turizm tekneleri olmaya hak kazandı.

Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi tarafından açıklanan 2021 yılı Mavi Bayrak ödülleri arasından ülkemizde bu yıl mavi bayrak ödülü almaya hak kazanan 10 turizm teknesinden 4 tanesi Kemer Marina'dan oldu. 2021 turizm sezonunda Eliza 1, Eliza 2, Eliza 4 ve Bojnice isimli teknelerde mavi bayrak dalgalanacak.

Turizm Tekneleri için belirlenmiş olan 96 adet Mavi Bayrak Kriterini eksiksiz sağlayarak Mavi Bayrak ödülünü almaya hak kazanan Kemer Marinaya bağlı 4 adet tekneye 24.05.2021 tarihinde Kemer Marina'da düzenlenen mavi bayrak ödül teslim töreni ile mavi bayrak ödülleri teslim edildi.

Düzenlenen törene Kemer Kaymakamı Yücel Gemici ve Kemer Belediyesi Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan da katıldı. TÜRÇEV Antalya Şube Koordinatörü Mustafa Ergiydiren ve Yardımcısı Ömer Keskin ve Kemer Belediyesi Yerel Mavi Bayrak Sorumluları Serap Minta ile Gizem Gökdemir ve Kemer Marina Genel Müdürü Levent Tokaç ile teknelerin sahibi Selçuk Demen'in katıldığı mavi bayrak töreninde tekne sahibi Selçuk Demen tur tekneleri için almaya hak kazandığı mavi bayraklarını Kaymakam Yücel Gemici'den teslim aldı.
Törene katılan Kaymakam Yücel Gemici Mavi Bayrak ödülünün tatil yerleri için önemli bir prestij ve tüketiciler tarafından da önemli bir tercih sebebi olmasına ve getirdiği standardizasyonlarla çevre yönetimine önemli katkı sağlamasına dikkat çekti.

Ayrıca törene katılan Kemer Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan Kemer turizmi için önemli bir gösterge olan mavi bayrak sayılarının arttırılması için belediye olarak tüm çalışmalara destek verildiğini, 2021 turizm sezonunda Kemer Belediyesi olarak toplam 4 adet mavi bayraklı halk plajı ile hizmet vermek üzere gerekli hazırlıkların yürütülmekte olduğunu belirterek, Selçuk Demen'i tebrik etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi