Kemer’de altyapı çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Göynük Mahallesi 3222 sokakta reglaj çalışmasını tamamlayan belediye ekipleri, yol ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Kuzdere mahallesi Merkez Caddesi yol ve kaldırım yapımı için reglaj çalışmalarına da başlayan belediye ekipleri, Kemer Yeni Mahalle Tutulgan sokakta ASAT'ın altyapı içme suyu ve kanalizasyon işlemini tamamladığı kısımların yol ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Belediye ekipleri, Arslanbucak ve Merkez mahallelerinde zamanla bozulan ve tahrip olan asfaltların tamir ve bakımını yaptı.

Çamyuva Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki 23 metre genişliğindeki yol yapım çalışmalarına da son hızla başlayan belediye ekipleri, Ulupınar Mahallesi Dağdibi mevkisinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Belediye ekiplerimiz, ilçemiz genelinde altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hemen hemen tüm mahallelerimizde yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra bozulan yolların da bakımını ve yama işlemlerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli şekilde yolculuk yapabilmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi