Kemer’de altyapı çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların taleplerini hızla değerlendiren belediye ekipleri, Kuzdere Mahallesi, Kemer ve Çıralı'da yol çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekiplerinin, Kuzdere Mahallesi'ndeki ara sokaklarda kilitli taş döşeme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağı belirtildi.

Tekirova Mahallesi 7017 sokakta kaldırım çalışmaları da yapan belediye ekipleri, bozulan ve tahrip olan yerlerde de asfalt yaması yapıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer genelinde yapılan altyapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.