Kemer’de Atatürk’ü anma programı düzenlendi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'nci yılı nedeniyle anma programı düzenlendi.

Kemer Belediyesi'nin destekleriyle Kemer Anadolu Lisesi tarafından Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen Atatürk'ü anma programına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcı Vekili Serhat Çaylak, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler ve kompozisyonlar okundu.

Programda, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'nci yılı ile ilgili ilçe genelindeki okullar arasında yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Öğrencilerin ödüllerini, Kaymakam Solmaz, Başkan Topaloğlu ve Başsavcı Vekili Çaylak verdi.

Kemer Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı anma programında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili oratoryo gösterisi yapıldı. Gösteriler, anma programına katılanlardan büyük alkış topladı.

Protokol üyeleri, program sonrasında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan Başkan Topaloğlu, programı hazırlayan öğretmen ve öğrencileri Kemer Belediyesi Deniz Kafe'de misafir ederek ikramlarda bulundu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi