Kemer’de bazı yollar trafiğe kapanacak

AKRA Hotels ana sponsorluğunda AG Tohum desteği ile bu sene 6'ncısı gerçekleştirilecek olan AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum Yarışları'nda Kemer'de bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Kemer Belediyesi'nin de büyük destek verdiği ve “Mavi ve Yeşil'in bir parçası ol” sloganı ile start alacak organizasyon, 28 Nisan Pazar günü düzenlenecek.

Pazar günü Kemer'de trafiğe belli saatler arasında kapanacak olan yollar ise şöyle;

07:00-09:10 saatleri arasında, Deniz, Hükümet caddeleri ile Atatürk ve Demokrasi Bulvarı, 07:30-10:40 saatleri arasında Kemer Yolu, Beldibi Jandarma Kavşağı'ndan geri dönüş, 08.50-13.45 saatleri arasında Şehit Er Mehmet Urman Caddesi, Kuzdere Köprüsü, Kuzdere Caddesi, Karabucak Küme Evleri, Kiriş Caddesi, Çalış Caddesi, Mustafa Ertuğrul Caddesi, Atatürk Caddesi, Şehit Hasan Yılmaz Caddesi, Onno Tunç Caddesi, Deniz Caddesi, 08:50-10:50 saatleri arasında Cumhuriyet Bulvarı.

Vatandaşların, yarış günü kapanacak olan yolların dışında belirlenen alternatif yolları kullanmaları gerektiği belirtildi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi