KEMER’DE BİSİKLET TURUNA DOĞRU

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Grubu Başkanı Recep Şengün, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Şengün'e ziyareti sırasında, Antalya Bisiklet Festivali Derneği Başkanı Ceyhun Altın, Antalya İli AB'ye Uyum Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu Üyesi Osman Çakır da eşlik etti.
Ziyarette konuşan Şengün, Gençlik Haftasında Kemer'de bisiklet turu düzenlemeyi planladıklarını belirterek, bisiklet sporunu yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi.
- Bisiklet Turu Kemer Belediyesi'nin destekleriyle yapılacak
Kemer Belediyesinin destekleriyle Gençlik Haftasında yapılması planlanan bisiklet turuna katılacak olan bisikletseverler, Kemer içinde pedal çevirecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, organizasyona destek olacaklarını söyledi.
Kemer Belediyesi olarak bisiklet sporuna her zaman önem verdiklerine değinerek, “Belediye olarak daha önce Kemer genelinde bisiklet rotalarını çıkardık. İlçemize gelen misafirlerimize rotalarımızı anlatan kitapçıklar veriyoruz. Kemer'in tüm güzelliklerini pedala basarak görme imkanı elde ediyorlar. Gençlik Haftasında da ilçemizde yapılacak olan bisiklet turuna belediye olarak tam destek veriyoruz. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi