KEMER’DE BOCCE RÜZGARI

ŞAMPIYONA İÇERİSİNDE KEMER 28 SPORCU İLE TEMSİL EDİYOR.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunun, 12 - 16 Nisan 2022 tarihleri arasında Kemer'de düzenlediği, Minik-Yıldız-Genç Türkiye Petank Şampiyonası devam ediyor. Şampiyonaya 45 İlden 1500'ü aşkın sporcu katılıyor. Büyük ilginin görüldüğü şampiyonaya Kemerli sporseverlerin ilgisi büyük.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş'ında açılış seremonisine katıldığı şampiyonada, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Başkanı Mutlu Türkmen, Antalya Gençlik ve Spor il müdürü Yavuz Gürhan, Kemer Gençlik ve Spor ilçe müdürü Mustafa Özkaynak , Bocce Bowling ve Dart Antalya il temsilcisi Melike Tamer Köse'de yer aldı. Şampiyonanın ödül törenine Belediye meclis üyesi Cumali Afşin ve KETOB Yönetim Kurulu Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar da katıldı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada “Kemerimiz çok güzel bir organizasyona imza atıyor. Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonuna ve değerli Başkanı sayın Mutlu Türkmen ve yönetim Kurulu üyelerine şampiyonayı Kemer'de gerçekleştiriyor olmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkan Bu sporun gelişmesinde büyük emekleri olan Dünya Bocce Federasyonu Teknik Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Bocce Antrenörü Erdal Buyruk hocamızın emekleri büyük. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu spor Kemer'de artık çok seviliyor. Gençlerimiz, çocuklarımız bu spora büyük ilgi duyuyor. Şampiyonada Kemer'i 28 sporcu temsil ediyor. Bu da çok önemli. Kemerimize Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporculara ve ailelerine hoş geldiniz diyor, şampiyona dışında da Kemer'de güzel ve unutulmaz anlar yaşayacakları günler diliyorum” dedi. Başkan Vekili Mustafa Tıraş yaptığı konuşmasında Şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi