KEMER’DE BULUNAN YARALI GÜVERCİN, KEMER BELEDİYESİ TARAFINDAN TEDAVİYE ALINDI

Kemer'de yaralı halde bulunan güvercin, Kemer Belediyesi tarafından tedavi altına alındı.

Yaralı güvercinin uçamadığını gören hayvan sever bir vatandaş, güvercini Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü.

Kemer Belediyesi Veteriner Hekimi Fevzi Uzun, yaralı güvercini tedavi altına aldı.

Uzun, yaptığı açıklamada, “Hayvansever bir vatandaş bulduğu yaralı güvercini bize teslim etti. Biz de hemen tedavisine başladık. Güvercinin ilk muayenesinde kursağında şişlik ve sertlik olduğunu tespit ettik. Ağzının içerisinde de kurumuş yem atıklarına rastladık. Müdahale ederek ağzının içini temizledik ve tedavisi devam ediyor.” diye konuştu.

Yaralı güvercinin tedavisinin tamamlanmasının ardından doğaya bırakılacağı belirtildi.