KEMERDE BÜYÜK COŞKU

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz, hazırladığı tır ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramımızı ilçe genelinde sokak sokak dolaşarak kutladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramı ilçe genelinde şarkılar, şiirler ve marşlarımızla coşkulu bir şekilde kutlanırken, Başkanımız Topaloğlu da ailesiyle birlikte balkonunda İstiklal marşımızı söyledi. Halkımız da büyük bir coşku ile hep bir ağızdan marşlara eşlik ederek Bayramı coşku ile kutladı.

Başkanımız Necati Topaloğlu, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsun'a çıkarak Milli Mücadele'yi başlatmasının 101.Yıl dönümünde, Tüm Milletimiz ile birlikte saat 19.19'da balkonlarımızdan ve pencerelerimizden İstiklal Marşı'mızı okumanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkanımız Topaloğlu, ilçe genelinde sokak sokak dolaşan belediye ekiplerimize ve gençlerimize de böylesine coşkulu ve tek yürek olmalarından dolayı teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi