KEMER'DE ÇEVRE VE DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPILDI

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Kemer'de çevre ve deniz dibi temizliği yapıldı.

Kemer Belediyesi, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ve Akdeniz Cankurtarma Merkezi işbirliğiyle Kemer Ayışığı koyunda yapılan etkinliğe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya ve davetliler katıldı.

Etkinlikte, Kemer bölgesinden yeşil yıldız ve mavi bayrak kriterlerinde yer alan otel işletmelerinin çalışanları aracılığıyla sahilde çevre temizliği yapılırken, dalgıçlar da deniz dibi temizliği gerçekleştirdi.

Kemer halkına ve ilçeye gelen misafirler için daha temiz bir sahil sunmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Aslan yattığı yerden belli olur" sözüne atıfta bulunarak vatandaşlardan sahilleri temiz kullanmaları konusunda daha duyarlı olmalarını istedi.

Topaloğlu, denizlerin ve çevrenin kıymetinin bilinmesi gerektiğinin altını çizerek, "Dünya çevre gününde ünlü Ayışığı Koyu sahilinde deniz dibi ve çevre temizliği yaptık. İlçemizi daha temiz hale getirmek için belediye olarak da sürekli çalışıyoruz. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi