KEMER'DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR! ARSLANBUCAK KAPALI PAZAR YERİ KURALARI ÇEKİLDİ

KEMER'DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR! ARSLANBUCAK KAPALI PAZAR YERİ KURALARI ÇEKİLDİ

Kemer Belediyesi'nin Arslanbucak Mahallesine kazandırdığı kapalı pazar yerinde kuralar çekildi.
Kapalı Pazar alanında yapılan kura çekimine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Ferhan Fidan ve İsmail Aka, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu, Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur, pazar esnafı katıldı.
Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kura çekimi öncesi yaptığı açıklamada, ilk modern kapalı pazar yerini Kuzdere Mahallesinde yaptıklarını hatırlatarak, ikinci kapalı pazar yerini Arslanbucak Mahallesine kazandırdıklarını söyledi.


Arslanbucak Mahallesi kapalı pazar yerinin Kuzdere Mahallesindekinden iki katı büyük olduğunu dile getiren Başkan Topaloğlu, “Buradaki pazar yerimizin yanındaki boş alan otopark olarak kullanılacak. Kapalı pazar alnımızda ses düzeni, zabıta odası, çocuk emzirme odası, aydınlatmalar, güvenlik kamera sistemi, tuvaletler var. Cuma günü inşallah esnafın kullanımına sunacağız. Pazar esnafımızın yıllardır çektiği yağmur, çamur, fırtına cefasının artık sefasını sürecek. Allah bol hayırlı kazançlar nasip etsin. Hayırlı olsun.” diye konuştu.
Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ise kapalı pazar yerinin Kemer adına yapılan güzel bir hizmet olduğunu belirterek, “Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na esnafımız adına teşekkür ediyorum. Artık esnafımızın çadırı aç kapa derdi olmayacak. Yağmur ve çamur derdinden kurtulacak. İnşallah aynı hızla diğer mahallelerimize de yapılmasını bekliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur da mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ederek, yeni kapalı pazar yerinin Kemer'e hayırlı olmasını temenni etti.
Pazar esnafı ise kapalı pazar yerinin çok güzel olduğunu belirterek, emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.
Konuşmaların ardından toplam 92 esnaf, sırayla kuralarını çekerek yerlerini belirledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi