Kemer’de dere temizliği

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kiriş Mahallesi'nde yer alan dere içinde temizlik çalışması yaptı.

Belediye ekipleri, fen işleri müdürlüğüne ait vinç yardımıyla traktör dere içine indirildikten sonra dere içindeki yosunların ve diğer atıkların temizliğini yaptı. Toplanan atıklar kepçe yardımıyla kamyona yüklenerek bertaraf edildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, her yıl yaz aylarında Kiriş Mahallesi'nde bulunan oteller bölgesinde yer alan dere içinde temizlik çalışması yaptıklarını söyledi.

Dere içinde oluşan yosunlardan kaynaklanan kokuyu da önlemek için çalıştıklarına işaret eden Başkan Topaloğlu, daha temiz bir Kemer için durmadan çalıştıklarının altını çizerek belediye personeline teşekkür etti.