KEMER’DE DOLU NEDENİYLE KAPANAN YOLLAR AÇILIYOR

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşanan dolu yağışı nedeniyle kapanan yolları açıyor.
Özellikle Kesme Boğazı mevkisinde yaşanan şiddetli dolu yağışı nedeniyle kapanan yayla yolları, belediye ekipleri tarafından trafiğe açılıyor.
İlçe genelinde iş makineleri ve arazözlerle vatandaşların daha güvenli yolculuk yapmalarını sağlamaya devam edileceği belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Meteorolojiden yapılan uyarı sonrası belediye olarak tüm tedbirlerimizi aldık ve ekiplerimiz sahada aktif olarak çalışıyor. Dolu yağışı nedeniyle kapanan yayla yollarında hummalı şekilde çalışıyoruz ve trafik akışını sağlıyoruz. İlçemiz genelinde de rutin olarak çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu.