KEMER’DE “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE” SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, “En iyi narkotik polisi anne” semineri düzenledi.
Kemer Belediyesi Kültür Salonunda Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği iş birliğince düzenlenen seminere, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkan Vekili Emin Gül, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.
Madde bağımlılığı ile mücadelede farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen seminerde, uyuşturucunun zararları, uyuşturucu madde kullananlarla iletişim kurma teknikleri, uyuşturucu madde çeşitleri ve bunlardan uzak durmanın yolları, madde bağımlısı olan çocukların ailelerine düşen görevler, tedavi yöntemleri gibi konular ile ilgili bilgiler verildi.