KEMER'DE FIRINLARA DENETİM

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezindeki fırınları denetledi.

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan denetim ekibi, ilçe dahilinde bulunan fırınları kontrol ederek hijyenik ve standartlara uygun ekmek üretilmesi ile ilgili gerekli kontrolleri yaparken, denetimlerde ekmeklerin gramajları tek tek ölçülerek kontrol edildi ve genel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığına,maske eldiven ve bone takılıp takılmadığına bakıldı.

Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Halkımızın sağlığı bizim için her zaman önemli. Kemer'de gerçekleştirdiğimiz rutin denetimlerimize devam ediyoruz. Denetim yaptığımız fırınlarda; hijyen, gramaj ve genel temizlik kurallarına uyup uyulmadığı kontrolleri gerçekleştirildi. Denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir"dedi.

Vatandaşlar denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi