KEMER'DE MÜZİK VAR!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, müzik yaz kurslarında müzik eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti.
Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü i birliğince yapılan protokole istinaden müzik eğitimi alan öğrencilerle Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu'nda bir araya geldi.
Gitar, keman, bağlama, melodika, solfej ve ses eğitimi alan 7-18 yaş arasındaki 205 çocuktan gitar ve melodika eğitimi alanlar öğrenci, Başkan Topaloğlu'na hünerlerini sergiledi.
Projenin koordinatörlüğünü üstlenen Başkan Topaloğlu, çocukların söylediği “Atatürk Çocukları Marşı” sırasında duygu dolu anlar yaşadı.
Çocuklarla bir süre sohbet de eden Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, belediye olarak her ortamda çocuklara destek olmaya devam ettiklerini söyledi.
Topaloğlu, çocukların geleceğin teminatı olduğuna değinerek, “Kemer Belediyesi ile hayat boyu öğrenme devam ediyor. Çocuklarımızın herhangi bir enstrüman çalmasını ve müzikle hayat bulmalarını istiyoruz. Zamanları boşa geçmesin ve bir sosyal aktivite ile meşgul olsunlar istedik. Her şey çok güzel gidiyor. Bir işe başlamak onu çözmenin yarısıdır. Belediye olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Gitar eğitimi alan öğrencilerden Lütfiye Can ise ablasının gitar çalmasından etkilendiğini ancak bir türlü eline fırsat geçmediğini söyledi.
Yaz kursunu görünce hemen başvuruda bulunduğunu anlatan Can, “Kursun yapılmasında emeği geçen Kemer Belediyesine teşekkür ediyorum. Sıcaklara rağmen usanmadan bizlere eğitim veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Gitar zor bir enstrüman. Öğretmenlerimiz bize istekle öğretmeye çalışıyor. Gitarı elime aldığımda farklı şeyler hissediyorum ve bana farklı duygular katıyor. Güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.
Öğrencilerden Zeynep Öztürk de yaz aylarında yapılan müzik kursunun kendi açısından çok faydalı olduğunu kaydetti.
Öğrencilerden Kaan Kara da yaz kursuna geldiği için çok mutlu olduğuna değinerek, desteklerinden dolayı da öğretmenlere teşekkür etti.
Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Eğitmeni Furkan Üstündağ'ın da kendisine eşlik ettiği Başkan Topaloğlu, müzik eğitimi alan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi