KEMER'DE ÖĞRENCİLERE SINAV PROVASI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun girişimleriyle eğitim yuvasına dönüştürülen Ahmet Erkal Spor Tesisleri'ndeki Destek Eğitim Kurs Merkezinde öğrenciler sınava tabi tutuldu.


Geleceğe büyük bir adım atmak isteyen öğrenciler, Başkan Topaloğlu ve ekibinin üstün gayretleriyle eğitim yuvasına dönüştürülen merkezde deneme sınavına tabi tutuldu.

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler, Temel Yetenek Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) öncesi gerçek sınav niteliğinde ön deneme sınavına girdi.

İki oturumlu yapılan sınava girmek için sokağa çıkma yasaklarında kendilerine verilen resmi belge ile merkez önüne gelen öğrencilerin ve öğretmenlerin sınav öncesi belediye ekipleri tarafından ateşi ölçüldü, elleri dezenfekte edildi ve maske dağıtıldı.

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım ve kurs müdürü Suat Göv, sınava giren öğrencilere başarılar diledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi