KEMER'DE ORMAN YANGINI

Antalya'nın Kemer ilçesinde belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Kemer Yeni Mahallede bulunan ormanlık alanda çıkan yangına, çok sayıda arazöz, yangın söndürme uçağı, yangın söndürme helikopteri ve çevre ilçelerden gelen çok sayıda itfaiye eri müdahale etti.

Kemer Belediyesine ait su tankeri ve belediye ekipleri de yangına müdahale ederek, yangının büyümesine engel olmaya çalıştı.

Rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangın mahalline gelen Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, çıkan orman yangınına müdahale için belediye araçlarını seferber ettiklerini söyledi.

Yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini ifade eden Başkan Topaloğlu, "Yangına çok sayıda itfaiye ekibi ve arazöz müdahale ediyor. Helikopter ve yangın söndürme uçağı da yangının büyümesini önlemeye çalışıyor. Belediye olarak su tankerini ve diğer araçlarımızı destek amacıyla bölgeye sevk ettik. İnşallah kısa zamanda söndürülür." diye konuştu.

Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınan yangın yerinde soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi