KEMER’DE OTOKORKULUK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi tarafından ilçe genelinde tehlike arz eden yerlerde otokorkuluk çalışmaları son hızıyla sürüyor.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Ahmet Çavuş Caddesinde 360 metre otokorkuluk yapımını tamamladı.
Yapımı tamamlanan otokorkuluk çalışmalarını Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın ile Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal yerinde inceledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, vatandaşların ve ilçeye gelen yerli ve yabancı misafirlerin daha güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak için çalıştıklarını söyledi.
Daha önce de Kemer'in bazı noktalarında otokorkuluk çalışması yaptıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Ahmet Çavuş Caddesinde 360 metrelik otokorkuluk çalışmalarımızı tamamladık. Cadde üzerinde sürekli kazalar yaşanıyordu. Halkımız artık daha güvenli şekilde yolculuk edebilecek. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.