Kemer’de şiddetli yağmur ve fırtına


Antalya genelinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, Kemer'de hayatı olumsuz etkiledi. Kemer Belediyesi Fen İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler müdürlükleri ekipleri, ilçede bazı bölgelerde devrilen ağaçları yerinden kaldırdı, yola düşen kayaları temizledi, tıkanan mazgalların temizliğini yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarı sonrası teyakkuz halinde olan Kemer Belediye ekipleri, ilçe genelinde gece gündüz nöbet tutarak yaşanabilecek olumsuzluğa karşı tedbir alıyor.

Belediye ekipleri, Kesme Boğazı mevkisinde dağdan yola düşen kaya parçalarını temizleyerek kapanan yolu tekrar trafiğe açtı. İlçede etkisini sürdüren şiddetli yağış nedeniyle tıkanan mazgalların temizliğini de yapan belediye ekipleri, fırtınada devrilen ağaçları da bulunduğu yerden kaldırdı.

Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, herhangi bir olumsuzluk yaşayan vatandaşların Kemer Belediyesi'ni arayabileceklerini ifade etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi