KEMER’DE SOKAKLAR BOŞ, BELEDİYE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA!

Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması Kemer'de de sokakları boş bırakırken, Kemer Belediyesi ekipleri görevinin başında, vatandaşların yanında!

Sokağa çıkma yasağı kapsamında Kemer belediye ekipleri saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında 65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere KEBİM'de (Kemer Belediyesi İletişim Merkezi) hizmet verirken, zabıta ekipleri de vatandaşların ihtiyaçları için görev yapıyor.
65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşlarımız sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Cumartesi ve Pazar Günleri 10:00 -17:00 saatleri arasında her türlü acil durum ve ihtiyaç taleplerini Kemer Belediyesi KEBİM 444 0 297 ve 0242 814 15 03 iletişim numaralarından bildirebilirler.