Kemer’de sünnet ettirilen çocuk sayısı 73’e yükseldi

Kemer Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda da Kemer'de erkekliğe ilk adımı atan çocukları ücretsiz olarak sünnet ettiriyor.
Sünnet ettirilen çocukların tüm masrafları Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanıyor. Daha önce 60 olan kayıt sayısı ise bugün itibariyle 73'e ulaştı. Sünnet olan 73 çocuk, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenlenecek olan sünnet şöleninde Kıraç konseriyle eğlenecek.
Kayıtları alınan 73 çocuğun sünnet işlemleri Kemer Anadolu Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Çocukların tüm sünnet masraflarını karşılayan Kemer Belediyesi, kayıt yaptıran çocuklara ücretsiz olarak sünnet kıyafetleri de dağıtıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kayıt yaptıran 73 çocuğun sünnet işlemlerini belediye olarak karşıladıklarını söyledi.
Anadolu Hastanesi doktorları ve belediye personelinin çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilendiğine değinen Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımız erkekliğe ilk adımlarını atıyor. Düne kadar 60 kayıt yapılmıştı ama bu sayı bugün 73 oldu. Kayıtlarımız bugün itibariyle sona erdi. Çocuklarımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Kıraç konseri eşliğinde yapacağımız sünnet şöleninde de eğlenecek. Çocuklarımıza her alanda destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi